Szerintetek mennyit ér ez a nike cipô?
Figyelt kérdés
Gondolom sokaknak kicsit extrém de! Ettôl függetlenül érdekelnének vélemények. Elvileg vadonat új. Egy pici hibája van az egyik képen rá van közelítve. Megér 25 ezret?
2014. ápr. 15. 06:05
2/8 anonim válasza:
25 ezret biztos hogy nem er meg. Egy nike boltban lehet 10-5 ezerert is ilyesmit venni, es az nem hibas.
4/8 anonim válasza:
Nem ér meg 25ezret. De még 10ezret sem, elég csúnya szegény :D Ráadásul nem is a legújabb modell, senki nem fog 25ezret fizetni egy ilyenért.
5/8 anonim válasza:
Még az új, hibátlan sem kerül 25-be. Ha vadonatúj lenne, akkor nem lenne elkopva :)
Max. 3-at adnék érte, ha tetszene, hiszen hibás és használt.
6/8 anonim válasza:
Ez egy határozottan régi Nike, ennyiért már kapsz egy középkategóriás, vadonatúj Nike-t is. Ráadásul még csúnya is, no meg határozottan ódivatú. Nem fikázni akarom, de szerintem inkább újat vegyél ennyiből.
7/8 anonim válasza:
Csúnya is, hibás is, sztem max 5000-t ér, bár én annyit sem adnék érte.
8/8 anonim válasza:
25ezer-ből boltba lehet kapni Nike cipőket, aminek nem kérdéses az eredetisége. Ráadásul tökre nem is a mai divatos darabok közé tartozik és a színe is rohadt ízléstelen. Ez kb annyit és, amennyit hajlandó valaki érte adni. Ha 5000Ft-ot, akkor annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!