Hol lehet kapni Pesten V-nyakú, mély kivágású fazonú pólókat? (nem a márka a lényeg)
Én egyetértek a 9. válaszolóval.
Én is szívesen vennék fel színesebb, egyénibb, kirívóbb ruhákat, nadrágokat, pólókat (bár ez már nekem túlzás, nem tetszik), de egyszerűen ha felveszek egy vadabb piros cipőt, feszülős farmert, szűkített pólót már egyből búza vagyok ...
Sőt, azt ne is mondjam, hogy szeretem az ápolt körmöket (manikűröztetek), esetleg nem szeretem ha mindenhol szőrös vagyok, járok kozmetikushoz (néha még sminkelnek is, de az speciel csak ha modellkedem :P )
Igenis nem ettől leszek búza és ha már egyenjogúság van, akkor ez "jár" a pasiknak is, közben ugyanúgy otthon kivakoltam pl a szobát, villanyt szerelek, glettelek, falazok, akár kocsit szerelek stb, de közben szeretem ha színes "egyéniség" lehetek és adok a külsőmre :)
13-as!
Rakottaztal mert ez fiu polo,vagy ahogyan a pitcsak hivjak a tolunk lenyult cuccot uniszex!
Masreszt akkor is igy szoktal kampanyolni mondjuk ha egy csaj fiuruhat vesz fel?
Vagy ahogyan irtam elobb, "9"-es az mar nem baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!