Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem ciki 14 évesen fekete...

Nem ciki 14 évesen fekete bikini? Nem öregít és hasonlók?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet szeretnék venni

2014. ápr. 13. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez azért nem teljesen fekete. És ha feketét választasz, akkor biztos, hogy legyél szőke. Minél szőkébb annál jobb. Azoknak áll a legjobba a fekete.
2014. ápr. 13. 10:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szőke, sötétbarna a hajam és sötét a bőröm is
2014. ápr. 13. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Hm hát nekem a felső fekete az alsó sárga és énis feketét szerettem volna csak mondom strandon meg ilyen helyeken ne legyek már ennyire feketébe (mert amúgy mindig azt hordok). Hát nem öregít szerintem csak ahogy írtad, hogy a bőröd és hajad is sötét én nem ajánlanám:s
2014. ápr. 13. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Inkább valami színeset.Ha sötét a hajad,és a bőröd,akkor kiemeli!.:)
2014. ápr. 13. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem öregít, de világos bőrhöz, világos hajhoz néz ki jól. Sötéttel egybeolvad, nem lenne előnyös.
2014. ápr. 13. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
hát szerintem ez idősebbeknek való, az általad leírtak alapján én világosabb bikinit mondanék neked pl. citromsárga,fehér,narancssárga,de akár egy halvány rózsaszínt is el tudok képzelni
2014. ápr. 13. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:

sztem állati jó választás és istenien állna.

a fekete mindenkinek jól áll, tök mindegy milyen a hajad színe. a lényeg a jó alak és a magabiztosság :)

öregíteni sem öregít, még színes megoldások is vannak benne.

hajrá!:)

2014. ápr. 14. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:
tudom,hogy kicsit régi a kérdés :DD Nekem is sötét barna hajam és kreol bőröm van :) És fekete bikinit vettem :DD Lehet egoistán hangzik,de baromi jól áll :DD Többen meg is dicsértek,hogy tényleg jól áll,előnyös :DD Tehát,szerintem,bátran vegyél fel feketét :D 14/L
2014. júl. 6. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!