Hány utcai cipőt hordotok?
Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy a legtöbb ember 1 vagy 2 pár cipőt hord utcára, ezeket váltogatja. Nektek mennyi van? Csak mert én úgymond cipőmániás vagyok és valahogy mindig úgy érzem, hogy ha nem újítok be mondjuk félévente 1 párt, akkor az már olyannak tűnhet, mintha igénytelen lennék.2014. ápr. 11. 18:51
1/9 anonim válasza:
Én általában egész évben nagyon sokat szoktam. Most van egy air maxom, egy conversem, télen volt 2 csizmám, tavasszal egy magassarkú, egy balerina(ősszel ugyanezek) nyáron 4 szandál+1papucs
2/9 anonim válasza:
1 pár bakancs
1 pár edzőcipő
1 pár gumicsizma
1 pár tornacipő
Ennyim van összesen. Mindegyik minőségi, nem széttaposott és megfelelően kombinálva hordom őket. Nem gondolom igénytelennek.
3/9 anonim válasza:
Nekem minden "időszakra" egy van, max 2. Van egy vastag téli csizmám, egy átmeneti bokacsizmám, egy conversem és nyárra egy szandálom..ja, meg egy edzőcipőm. És ennyi.
4/9 anonim válasza:
Télre volt 5, mostani időszakra 4, nyárra még kb 3 + 1 futócipő, 2 pár alkalmi és 1 papucs. De ezek közt elég sok van ami bőven 10 éves csak jó minőségű és keves(ebb)et hordtam. Nem vásárolok túl gyakran cipőt.
5/9 anonim válasza:
2 pár bakancs, 2 Vans, régebbről 2 pár Converse, ezeket váltogatom.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom mi az az utcai cipő. Nekem arról csak a kondik meg tornacipők jutnak eszembe. Én általában magassarkút hordok de abból van egy rahedli.
7/9 anonim válasza:
2 tornacipő
1 nike cipő
1 magasszárú csizma
1 bokacsizma
1 barna tavaszi cipő
2 balerina
2 saru
1 virágos papucs
1 ujjbeszúrós papucs
1 futócipő
ezek azok amiket utcán is hordok de még van pár otthoni cipőm amit csak otthon veszek fel mert már vagy kezd szétjönni vagy nem tetszik annyira ....
8/9 anonim válasza:
jahhh meg 2 magassarkúm iss van
(előző voltam)
9/9 anonim válasza:
Pedig nem igénytelen. Elég szezononként 1 cipő is. Mondjuk én is szeretem a cipőket (bár nem használom ki mindent.)
1 bakancs, 1 csizma, 1 sportcipő, 2 balerina, 2 magassarkú, 1 utcai papucs van nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!