Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány utcai cipőt hordotok?

Hány utcai cipőt hordotok?

Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy a legtöbb ember 1 vagy 2 pár cipőt hord utcára, ezeket váltogatja. Nektek mennyi van? Csak mert én úgymond cipőmániás vagyok és valahogy mindig úgy érzem, hogy ha nem újítok be mondjuk félévente 1 párt, akkor az már olyannak tűnhet, mintha igénytelen lennék.
2014. ápr. 11. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Én általában egész évben nagyon sokat szoktam. Most van egy air maxom, egy conversem, télen volt 2 csizmám, tavasszal egy magassarkú, egy balerina(ősszel ugyanezek) nyáron 4 szandál+1papucs
2014. ápr. 11. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1 pár bakancs

1 pár edzőcipő

1 pár gumicsizma

1 pár tornacipő

Ennyim van összesen. Mindegyik minőségi, nem széttaposott és megfelelően kombinálva hordom őket. Nem gondolom igénytelennek.

2014. ápr. 11. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem minden "időszakra" egy van, max 2. Van egy vastag téli csizmám, egy átmeneti bokacsizmám, egy conversem és nyárra egy szandálom..ja, meg egy edzőcipőm. És ennyi.
2014. ápr. 11. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Télre volt 5, mostani időszakra 4, nyárra még kb 3 + 1 futócipő, 2 pár alkalmi és 1 papucs. De ezek közt elég sok van ami bőven 10 éves csak jó minőségű és keves(ebb)et hordtam. Nem vásárolok túl gyakran cipőt.
2014. ápr. 11. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
2 pár bakancs, 2 Vans, régebbről 2 pár Converse, ezeket váltogatom.
2014. ápr. 11. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az az utcai cipő. Nekem arról csak a kondik meg tornacipők jutnak eszembe. Én általában magassarkút hordok de abból van egy rahedli.
2014. ápr. 12. 09:36
 7/9 anonim ***** válasza:

2 tornacipő

1 nike cipő

1 magasszárú csizma

1 bokacsizma

1 barna tavaszi cipő

2 balerina

2 saru

1 virágos papucs

1 ujjbeszúrós papucs

1 futócipő

ezek azok amiket utcán is hordok de még van pár otthoni cipőm amit csak otthon veszek fel mert már vagy kezd szétjönni vagy nem tetszik annyira ....

2014. ápr. 12. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:

jahhh meg 2 magassarkúm iss van

(előző voltam)

2014. ápr. 12. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Pedig nem igénytelen. Elég szezononként 1 cipő is. Mondjuk én is szeretem a cipőket (bár nem használom ki mindent.)

1 bakancs, 1 csizma, 1 sportcipő, 2 balerina, 2 magassarkú, 1 utcai papucs van nekem.

2014. ápr. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!