Kimegy a divatból a répanadrág? Főleg a férfi. Már nem is nagyon látok! Hol lehet venni? Vagy újra az undorító trapézgagya lesz a menő? Neeee!
Szia!
Ma mentem vásárolni és néztem magamnak gatyát a Takkoba és a NewYorkerbe is és mindenhol trapéznadrág van... ami az én alkatomra persze marha előnytelen és nevetséges... ugyhogy én is bánom, de sajnos ugy néz ki kimegy a répanaci és nem lehet majd sehol sem hozzájutni.. -.-'
Pedig dede...
De én nem szólom le...
Annak idején leszóltam a hegyes orrú cipőket...Most rengeteg olyanom van...
Leszóltam pl. a tompa orrú cipőket..Most imádom...
Lehet pár hónap múlva fordítva látod a dolgokat.
Zara, BSK férfiosztályán 10000%, hogy kapsz :) És a terranovában is vannak csőgatyák pasiknak.
Ha annyira tetszik, keress egy üzletet ahol van és vegyél 5 db- ot belőle :) Komolyan. Mert tényleg a bővebb szárú jön a divatba megint (nőknél is) és lehet, hogy hamarosan nem lehet már kapni csőnacit, csak kuriózumként, esetleg külföldről méregdrágán... :)
24 L
én múltkor a h&m-ben láttam ilyet. fel is próbáltam, de ami hosszra meg derékban jó volt az szűk volt a combomra -- szóval nem sajnálom ha kimegy a divatból. pedig nem is vagyok zömök testalkatú, sőőőt.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!