Volt tapasztalatod az Aliexpress-el? Vélemény?
Nézegettem, találtam pár jó pólót, de ahogy néztem, a kínai 4XL-es felel meg az itthoni 2XL-esnek, sőt, pár csak az XL-nek, ezért félek rendelni, meg persze a minőséget se ismerem.
Esetleg rendeltél már innen, ha igen mit, és megérte-e?
Nem éri meg. Nagyon nehéz belőni a méretet, egyes eladok megadják pontosan cm-ben, mások csak saccolják. Én M-es vagyok általában, egyszer rendeltem M-es cuccot, kicsi volt, majd rendeltem L-t és lötyögött rajtam.
A másik probléma az összetétel, kétszer rendeltem 100% pamut-nak hirdetett inget, a méretet sikerült belőni (nagy szerencse, lásd előző bejegyzés), de egyik sem volt 100% pamut.
A harmadik probléma a minőség. Összesen kb 5x rendeltem ruhadarabot, 2x hibátlan volt, a másik háromban viszont elég sok apróbb hiba volt, a varrások nagyon pontatlanok voltak.
Sajnos nem olcsóbbak annyival az aliexpresses dolgok, hogy megérje a kockázatot, jobban jársz, ha az itthoni márkás boltokban figyeled az akciókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!