Ilyen hűvösebb időben ugye nem nagy "divatbűn" hosszúszárú csizmát felvenni?
Figyelt kérdés
Tudom április van meg ilyenkor már nem szoktak, de ma regel például két fok volt.2014. ápr. 10. 19:14
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor kérdezem egyszerűbben: Nem gáz/ciki/égő/kínos a csizma hordása ilyenkor?
2014. ápr. 10. 19:26
3/7 anonim válasza:
Mikor felejtitek már el ezeket a hülyeségeket, hogy bármi is ciki, gáz, stb? Ha te csizmát akarsz felvenni akár a nyár közepén akkor vedd fel és kész. Senkit nem fog zavarni. Két fokban meg egyértelmű hogy nem nyári cipőt húz az ember hanem olyat amiben nem fázik.
4/7 anonim válasza:
Miért lenne bármilyen formában baj, hogy két fokban csizmát hordasz? Inkább az a nem normális, aki ilyenkor is szandálban és strandpapucsban indul el otthonról.
Meg egyébként is kit érdekelne, ha ciki volna?
5/7 anonim válasza:
Még esett is, hacsak nem bundabéléses nyugodtan felveheted.
6/7 anonim válasza:
Én egyik nap egy térd fölött érő rucival vettem fel csizmát, harisnyával. Nagyon jó visszajelzéseket kaptam. Stílusos, tudni kell viselni.
by:stylist
7/7 anonim válasza:
Vegul is nem,mert lattam en mar falon pokot!
A mai hulye pitcsakon olyan cuccok vannak ,hogy nem hiszem ez barkinek is szemet szurna vagy foglalkoznanak veluk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!