Ezek az öltönyök szerintetek megérik az árukat?
Ez a mr. Sale egy nagy kamugyar, sokat nezegettem a cuccaikat, de ahhoz kepest, hogy silany minosegu no-name cuccokat arulnak, nagyon dragak! Meghogy nagykereskedelni aron...
A draga no-name gyapju/kasmir/bor cuccokkal az a legnagyobb gond, hogy nem bizhatsz a rajuk varrt cimkekben, hiszen a gyartojuk nem fel egy markanev lejaratasatol. Velem mar elofordult, hogy a 100% pamutnak cimkezett ing ugy olvadt, mint a nejlon zacsko, amikor gyujtoval megegettem az egyik sarkat.
Inkabb a C&A, Zara, H&M es Vogele-ben nezelodj, ha kifogsz egy akciot, akkor meg a mr. sale-nel is olcsobban kaphatsz meg eleg jo minosegu cuccokat!
Ez ferfi vagy noi viselet?
A fura kerdesem alatamasztasara a kovetkezot szeretnem megosztani!
Az orszaghazban volt nem olyan reg egy sportoloknak rendezett fogadas amin a noi keziscsapat is hivatalos volt!
Na es elkepedve lattam Gorbicz Anitan egy detto ilyen szerelest,azota nem merek hasonlo szerkot magamra olteni meret felek,hogy noi ruhaba mennek dolgozni!
Vagy csak egy magyarazat maradt, Gorbiczunk homar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!