Bonprix netes bolt méreteiben tudnátok segíteni? Vélemények a Bonprix-ről, mennyi idő alatt szállítanak?
Figyelt kérdés
A netes oldalukon azt olvastam,hogy ha a méretem két megadott méret közé esik akkor a nagyobbat válasszam.
Viszont itt a fórumon azt írták,hogy a méretezés egy kicsit nagyobb,tehát a kisebb méretet rendeljem meg.
Ha kicsi vagy nagy lesz a cucc,akkor ki tudják cserélni?
Mi a vélemények a Bonprixről?
Mennyi idő alatt szállítanak?
Olvastam,hogy sokan fikázzák,mert a ruha nem úgy néz ki,mint a képeken és a szállítási idő valamikor hosszú.
2014. ápr. 8. 21:37
1/3 anonim válasza:
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak velük, a ruhák jól szabottak, jó minőségűek. Ha valaki szerint a ruha nem olyan, mint a képen, akkor az illető megrendelésnél nem vette figyelembe, hogy a magas, karcsú modellen másképp áll a ruha, mint őrajta fog... A méretezéssel én is úgy járok mindig, hogy inkább egyel kisebbet kell választanom. Határidő napra pontos, kivéve ha valami nincs raktáron, akkor küldenek mailt, hogy kb mikor fog érkezni. Összességében én nagyon elégedett vagyok velük.
2/3 anonim válasza:
Március 23-án rendeltem meg, péntekre érkezett meg. Jó minőségű ruhák.
Küldenek vissza árú lapot a termékkel, ha nem stimmelne a méret.
3/3 A kérdező kommentje:
Az nagyszerű.
Köszönöm az eddigi válaszokat
2014. ápr. 9. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!