Idén még divat lesz a Jack Daniel's -es póló?
aaa nem. az mar lejart.. persze ha mar van olyan polod, hordhatod, senki se fog leszolni ezert de ha azert kerdezed, mert most szeretnel ilyet venni, akkor viszont ne.
esetleg azt lehet megcsinalni, hogy megcsinalod crop top-pa, ugy viszont tenyleg nagyon szuper :-)
17/L
Ha tetszik nekem olyan polo akkor most miért ne vehetnék??
Nem kell mindig a legujabb divatok után menni..
Ha van olyan trikód akkor nyugodtan hord :)
Ha meg nincs és venni szeretnél akkor nyugodtan vegyél és hordjad! :)
Tegnap vettem ilyet, nem tudtam hogy valaha is divat volt mert errefelé senki nem hordja.
De egyébként is ki a francot érdekel? A divat csak egy irányadás, nem követni kell mint a birka hanem ötletet meríteni belőle ha neked nincs saját ötleted. De azt sem kötelező.
3-as, ha téged nem érdekel a divat akkor nem. Kell olvasnod/válaszolnod a divat kategóriában.
Egyébként már lejárt neki.
köszönöm:)
egyébként nem nekem lenne(én úgy vagyok vele,hogy ha tetszik felhúzom,ha nem,nem:D),hanem egyik rokonom jön nyáron(úgy volt,hogy tavaly jön,de mégse tudott eljönni),és Ő nagyon ilyen divatozós,és tavaly akart pólót,de náluk nem talált olyan színűt,amilyet akart:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!