Tüll szoknya nyárra? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Cicanadrággal venném fel,csak bohóckodásból, szeretek kicsit "máshogy" öltözni, meg alapból eléggé dilinyós kinézetem van a mindig más (extrém)színű hajjal, Stb.. :D
Kinevetnétek az pl. utcán vagy boltban? 15/l (gyakorlati helyemen megengednék)
2014. ápr. 5. 20:44
4/7 anonim válasza:
Én gyakran szoktam ilyet hordani, de nem cicanadrággal hanem vékony harisnyával vagy anélkül ha meleg van. Úgy szép. Mindig tetszik az embereknek, nem szoktak kinevetni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez tök jól tud állni egy jó alakú csajnak, csak tényleg ne leggingssel vedd, hanem harisnyával. Hol vettetek egyébként ilyen szoknyát?:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Én még csak a keresési fázisnál vagyok, eddig jelmezekkel foglalkozó oldalon találtam, de ha nem lelek rá az igazira akkor megcsinálom magamnak :)
2014. ápr. 5. 21:53
7/7 anonim válasza:
5-s vaterán szokott lenni, azt hiszem az egyik fűzős webshop árulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!