Állásinterjúra megyek, második forduló, milyen ruhában jelenjek meg?
Az elsőn fehér nadrágot, kék felsőt és türkíz blézert viseltem, kiegészítőnek egy sálat és zöld karperecet.
A következőre húzhatok egyberuhát, sötét alj-visszafogott színes blúzrész (fekete harisnya, fekete cipő, fekete blézer) vagy az már túl sötét lenne? Esetleg fekete nadrág-világos blúz, fekete blézer? Vagy válasszak ismét világos (nem fehér) nadrágot, színes felsőt?
Mennyire számít a végső döntésnél, hogy hogy van felöltözve a jelentkező?
Köszönöm
divattal foglalkozó céghez jelentkezel?
szerintem számít, ha olyan helyen dolgozol, amikor emberekkel kell foglalkoznod. egyébként nem hinném.
nem tudom mennyire formális a hely. viszont az alkatot jó lenne tudni :)
Köszönöm!
Vékony vagyok, arra ügyelnék, hogy a szoknya ne legyen túl rövid, és a blúzok se kivágottak.
Komoly hely, komoly iroda. - titkárnői, adminisztratív munka
Köszönöm szépen!
A héten lesz, még vacillálok az egyberuha (alul sötét szoknyarész, felül színes csíkos zárt) ez fekete blézerrel, fekete harisnyával és fekete magassarkú cipővel, aminek a talpa színében harmonizál a felsőrész egyik színével (imádom :))
Emellé persze visszafogott kiegészítő (füllbi, óra, halvány lakk és smink)
vagy
Fekete nadrág, világos blúz és fekete blézer, ugyancsak magassarkú fekete cipő és harmonizáló halvány kiegészítők.
Az időjáráson múlik melyiket választom, majd írok!
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!