Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Bershkában az XS-es méretnek...

A Bershkában az XS-es méretnek milyen paraméterei vannak?

Figyelt kérdés
Farmer érdekelne. Teszveszen szeretnék licitálni egy farmerra, de nem tudom, hogy jó lenne-e rám... Az eladó éppen nem tud mérni, de fontos lenne tudnom. Most elég sokat fogytam (8 kg), az S-es C&A farmer lötyög rajtam (meglehetősen), de nyilván nyúlt is, miután megvettem (bár akkor sem szorított). XS-es méretű, de én úgy hallottam, hogy a Bershka méretezése elég érdekes, elég kicsik a cuccok... A semmire nem szeretnék elkölteni majdnem négyezer forintot. Vagy esetleg tudjátok, hogy mikor lesz leárazás, illetve hogy leárazáskor mennyi egy farmer? Előre is köszi a válaszokat, bocsi, hogy ennyire túlkomplikáltam a kérdést, csak karácsonyi ajándék lenne magamnak, és már alig van pár napom.
2009. dec. 19. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem vanegy bershka farmerom, xs-es. én 165 centi vagyok, és 50 kilo. combom 50 centi körbe, csípőm 86 centi.

hosszban hosszú rám a farmer, de eztmár megszoktam. csípőben viszont tökéletes. amúgy az enyém mosás után tágult is. nemtom ez mennyire segített

2009. dec. 19. 14:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hú, sokat segítettél :)) Akkor elméletileg jónak kell lennie, mert tök ugyanezek a méreteim :) Szép napot Neked!
2009. dec. 19. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:

a bershkaban nem így vannak beleírva a nadrágokba, hogy xs, s hanem 32,34,36,38,40...

és a 34es méret számít xs-nek (én azt hordok 160cm, 45kg)

a 32es az xxs :D

a 36 pedig a sima s

2009. dec. 20. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
A C&A-s S méret elvileg M- nek felel meg amúgy is, mert német méretezés.
2009. dec. 21. 11:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi az újabb válaszokat! Igen, már láttam tegnap a Bershkában, hogy a 32-es ritkán nem XS... Elírta akkor az eladó, na mindegy :D

Utolsó: komolyan? Ezt jó tudni. Sosem volt rám teljesen jó az S-es, bár eddig kicsit súlyosabb voltam, de most nevetségesen nagy. Gondoltam nyúlt azóta, de annyiszor nem hordtam/nem lett mosva... Akkor ezentúl kisebbeket keresek majd ott, köszi az infót!

2009. dec. 21. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!