Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mennyit érhet...

Szerintetek mennyit érhet így? Hol lehetne eladni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kaptam még kb úgy 1 éve ismerősömtől egy Louis Vuitton táskát pontosabban speedy 35-st és ő egy picit "meg tehetősebb" és most gondolkodok hogy el e lehetne adni.. Számla nincs róla de szerintem nem hamisítvány, felkerestem ilyen oldalakat hogy hogyan lehet megtudni hogy hamisítvány-e és mindegyiknél az jött ki hogy nem.. Vagy csak nagyon profi munka vagy tényleg igazi.. Mondjuk szerintem akitől kaptam nem fog ilyen hamisítványokkal leállni BMW-kel meg Mercikkel:) Na és a kérdésem az lenne hogy el tudnám én ezt adni? Ha igen mennyiért? És hol?

2014. ápr. 5. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hirdető oldalon. pl vatera aprodo stb...
2014. ápr. 5. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
aprod*
2014. ápr. 5. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem max hamisítvány árban tudod eladni, mert nem sokan fogják elhinni, hogy eredeti, Te sem vagy benne biztos.
2014. ápr. 5. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs róla számla, akkor úgy fogják kezelni, mint egy használt hamisítványt, ha tízezret adnak érte akkor már örülhetsz, hogy jó balekot fogtál. Egyébként holtbiztosan nem igazi, senki nem dobja ki az eredeti luxustáskája dobozát, számlákát és azt a szövetzsákot, amit adnak mellé, az ismerősöd meg, ha százszor is milliomos, akkor sem fog egy háromezer eurós táskát elajándékozni.
2014. ápr. 5. 15:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Valahogyan be lehet bizonyítani hogy eredeti? Elviszem egy Luois Vuittom üzletbe ott megmondják? És adnak esetleg róla valamilyen papírt is? Mert én megvagyok róla győződve hogy eredeti:)
2014. ápr. 5. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!