Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 17 evesen nincs semmi ruham....

17 evesen nincs semmi ruham. Hogy tudnek szerezni olcson?

Figyelt kérdés
Nem nyafogos tini lany vagyok, akinek tele a szekrenye, de megsem talal. Nekem egy-ket darab van, de az is szetmosodt, nyulladt, bolyhos.
2014. márc. 31. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha kevés a pénz, akkor turkáló.

Ha van pénz, akkor ruhabolt.

2014. márc. 31. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Ja, csak most láttam az olcsónt.

Akkor marad a turkáló, illetve az ingyenes ruhaosztások.

2014. márc. 31. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Szüleid nem vesznek, mondtad már nekik, kérted már hogy vegyenek? Akár ünnepekre is vagy bármi. Ha nem mert ennyire nincs pénz akkor keress diákmunkát, 17 évesen már simán lehet, abból tudsz venni ruhákat bárhol. Olcsón nem tudom, talán kínai meg turi a legolcsóbb, de főleg a kilós turik.
2014. márc. 31. 21:14
 4/7 anonim válasza:
100%
Turkáló, én 24 éves férfi ember vagyok és kifejezetten igényesen fel tudok öltözködni turiból :) olcsón, márkás darabokkal. Női cucc úgy is sokkal több van. Párezer forintból már egészen jól felszereled magad, pl nyárra.
2014. márc. 31. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
A turkálót én is nagyon tudom ajánlani, meg a diákmunkát is. Esetleg még, ha van fölösleges dolgod, vagy kinőtt ruhád, azt add el online.
2014. márc. 31. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Tescos ruhagyűjtő konténer ha tele van, akkor csak markold fel a legfelsőket, és otthon szabd át őket magadnak. Múltkor láttam, ott bányásztak csajok. Én is szoktam bele jó ruhákat dobni.
2014. márc. 31. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
hm... merrefelé laksz, és mászkálsz meztelenül az utcán? egy lepedőt sem tekersz magadra mint szép Heléna? :)
2014. ápr. 5. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!