Ha most elkezdek rövidnadrágot hordani az nem gáz?
Figyelt kérdés
Ma pl abban voltam és egyáltalán nem fáztam. De kevés embert látok rövidnadrágban és sztem hülyének néznének vagy nem tudom:P2014. márc. 30. 17:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem még korai inkább maradj vékonyabb nadrágnál vagy cicanacinál ha nő vagy.:) Vagy max. Délbe és délután térdgatya.
2/5 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat,én is abban voltam ma:D
3/5 anonim válasza:
De, gáz. Gondolj már bele. Most, 20 fokban hordod azt, amit majd nyáron is fogsz 40 fokban! Vannak átmeneti ruhák is. Frászt kaptam ma is, mikor megláttam valakit szandálban! :O
4/5 anonim válasza:
Nem gáz te döntsd el hogy mit veszel fel. Én már két hete rövidnadrágba járok. Márciustól novemberig mindig rövidnadrágba szokram járni. Nem érdekel, hogy más mit gondol rólam.
5/5 anonim válasza:
Én Decembertől januárig abba járok , letojom ki mit gondol a déli féltekére képzelem magam és aszerint öltözök. Áprilistól októberig meg nagykabátban járok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!