Vastagabb vádlisok! Hol vesztek csizmát magatoknak? Én már kezdek lemondani róla.
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 20:54
1/15 anonim válasza:
Muszáj vagyok addig járni az üzleteket, amíg nem találok. Vagy olyan csizmát veszek, ami nem boka, de nem is térd.
2/15 anonim válasza:
Én most a deichmanban csodák csodája de kaptam,. sőőt még a nacit is beletudom tűrni.
3/15 anonim válasza:
Hosszú csizmát kamaszkorom óta nem hordhatok. Egyszerűen nincs. 35-ös lábamhoz csak pipaszár vékonyságú lábra való hosszú csizma létezik.
4/15 A kérdező kommentje:
Én már több helyen próbálgattam,de semmi. Mindegyiknél csak félig tudom felhúzni a cipzárt.:(
2009. dec. 17. 21:11
5/15 anonim válasza:
Most nem sértésből,de akkor k*rva vastag lábatok lehet......Barátnőm elég nagy darab,de még a kínaiban is talál magának a vastag vádlijával hosszú szárú csizmát.
6/15 anonim válasza:
az utolsónak üzenem, hogy ez nem olyan mint a háj, inkább mint az izom. vastag, de ez van
7/15 anonim válasza:
aki sportol annak is lehet marhavastag vádlija.Én 5 éven keresztűl minden egyes nap hegyre fel-le mentem mert ott laktam ez látszik a vádlimon és képzeld én sem kapok csizmát. Bár tegnap a humanicba találtam egyet és 3/4-éig feljött:d de azzal se megyek sokra, pedig nem sok kellett volna::) Végül a deichmaNNBA vetem egy bokacsizmát, bár kicsit hosszabb a bokámnál. A kínaiba olyat tudsz kapni ami lapos hosszú fekete cipzáros és fűzös is a csizma és ott a fűzővel állíthatod és az 101% h. jó a vádlidra.
8/15 anonim válasza:
Na jolvan, most magyarazzá meg mindenki,hogy nem egy kövér disznó csak ki sportolt. HAHA:d
9/15 A kérdező kommentje:
Szopjál lovat,te idióta!!!!!!!!!!!:)))))))))))
2009. dec. 18. 08:59
10/15 anonim válasza:
fú de irigy vagy kérdező,hiszen felháborodtál disznajka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!