Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a kék szoknya ( rakott...

Milyen a kék szoknya ( rakott ) fekete cicagatyával és egy sportossabb pólóval?

Figyelt kérdés
Szerintetek hogy néz ki ? Jól ?
2014. márc. 29. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ízléstelen, én tuti nem venném fel...

De ha ez fejezi ki a stílusodat, hajrá...

2014. márc. 29. 11:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért ????? Nem annyira sportos a poló :3
2014. márc. 29. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sportos póló szerintem se igazán illik hozzá..meg a szoknyához jobb lenne a harisnya.
2014. márc. 29. 13:55
 4/8 anonim válasza:
72%
Szerintem cuki lenne :3 de a sportos póló szerintem se jó hozzá :D
2014. márc. 29. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoknyához harisnyát vegyél fel, meg a sportos póló sem illik oda.
2014. márc. 29. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem néz ki jól, de ha jól érzed magad benne, akkor hajrá, csak ne csodálkozz ha furán néznek rád :D... 20 éves vagyok,kb 13-14 voltam, amikor elkezdtek a suliban cicanaci-szoknya kombóban nyomulni a csajok, már akkor is furán nézett rájuk mindenki :D (és ez azóta is változatlan...). A rakott szoknyával sehogy sem passzol, a sportos póló meg csak hab a tortán.
2014. márc. 29. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem borzalmasan nézhet az ki, külön külön még csak csak, vagy cicanaci valami hoszabb pólóval akár olyannal is aminek nincsen ujja, de amit leirtál az jujj... ne
2014. márc. 29. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok:

ez a három dolog üti egymást...szerintem...persze van egy olyan kor, amikor még mindegy mit veszel fel, és bohókás lesz az összhatás, de én már rég kinőttem azt a kort, és sajnos nem tudok akkori fejjel gondolkodni...majd szerintem ha kiforr az ízlésed nevetni fogsz te is ezen a kérdésen (ha megvalósítottad, akkor azon, hogy hogy bírtad felvenni ezt a hármat együtt)

Ha mindenáron vastag valamit akarsz a szoknyához, akkor vastagabb harisnyát válassz, de a sportos póló szerintem akkor se megy hozzá még mindig...(szóval egyetértek az utánam illetve előttem szólókkal)

2014. márc. 29. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!