Milyen a kék szoknya ( rakott ) fekete cicagatyával és egy sportossabb pólóval?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogy néz ki ? Jól ?2014. márc. 29. 11:44
1/8 anonim válasza:
Szerintem ízléstelen, én tuti nem venném fel...
De ha ez fejezi ki a stílusodat, hajrá...
2/8 A kérdező kommentje:
Miért ????? Nem annyira sportos a poló :3
2014. márc. 29. 12:03
3/8 anonim válasza:
Sportos póló szerintem se igazán illik hozzá..meg a szoknyához jobb lenne a harisnya.
4/8 anonim válasza:
Szerintem cuki lenne :3 de a sportos póló szerintem se jó hozzá :D
5/8 anonim válasza:
Szoknyához harisnyát vegyél fel, meg a sportos póló sem illik oda.
6/8 anonim válasza:
Nem,nem néz ki jól, de ha jól érzed magad benne, akkor hajrá, csak ne csodálkozz ha furán néznek rád :D... 20 éves vagyok,kb 13-14 voltam, amikor elkezdtek a suliban cicanaci-szoknya kombóban nyomulni a csajok, már akkor is furán nézett rájuk mindenki :D (és ez azóta is változatlan...). A rakott szoknyával sehogy sem passzol, a sportos póló meg csak hab a tortán.
7/8 anonim válasza:
Szerintem borzalmasan nézhet az ki, külön külön még csak csak, vagy cicanaci valami hoszabb pólóval akár olyannal is aminek nincsen ujja, de amit leirtál az jujj... ne
8/8 anonim válasza:
Első vagyok:
ez a három dolog üti egymást...szerintem...persze van egy olyan kor, amikor még mindegy mit veszel fel, és bohókás lesz az összhatás, de én már rég kinőttem azt a kort, és sajnos nem tudok akkori fejjel gondolkodni...majd szerintem ha kiforr az ízlésed nevetni fogsz te is ezen a kérdésen (ha megvalósítottad, akkor azon, hogy hogy bírtad felvenni ezt a hármat együtt)
Ha mindenáron vastag valamit akarsz a szoknyához, akkor vastagabb harisnyát válassz, de a sportos póló szerintem akkor se megy hozzá még mindig...(szóval egyetértek az utánam illetve előttem szólókkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!