Valter6672 kérdése:
Honann tudok hardstyle-os pólót beszerezni?
Figyelt kérdés
Jó lenne egy Headhunterz, vagy egy DBSTF os póló, de magyarországon nem találok olyan oldalt, ahol meg lehetne rendelni ilyeneket.Tudnátok nekem segíteni?
pl
2009. dec. 17. 20:01
1/3 anonim válasza:
www.teszvesz.hu
www.vatera.hu
www.google.hu -> webshop
ennyi^^
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de evvel se sokra mentem. :)
2009. dec. 18. 12:33
3/3 anonim válasza:
Nem nyugatról fúj a szél, az látszik...Magyarországon kéltem, hogy ilyeneket fogsz találni. Tudnám ajánlani a különböző "pólókészítő" boltokat, és ha van grafikus ismerősöd, akkor csináltass vele egy mintát amit viszont szeretnél látni magadon :) Hozzáteszem jelenleg én is erre vagyok szorítkozva, csak én magamnak csinálom a mintákat :) egy próbát szerintem megér, ha mindenképp HS pólót szeretnél.
Üdv: EKLiPS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!