Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiknek áll jól az ilyen hajpánt?

Kiknek áll jól az ilyen hajpánt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tetszene, de nem tudom, hogy jól állna-e nekem. Magas homlokom van, hosszú melírozott szőke hajam, hosszúkás arcom. Azt sem tudom, milyen szín lenne jó, vagy ha pl fonott a hajpánt (láttam olyat is, ami nem az), akkor többszínű is lehetne. Mi menne a hajamhoz, ami nem annyira feltűnő (29 éves vagyok)? Láttam hátul megkötőset is, meg kör alakú gumisat is. Melyik a jobb?

2014. márc. 27. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Én ezt 29 évesen már nem erőltetném. Ne vedd sértésnek, idősebb vagyok nálad, nem a fiatalok pimaszsága vezérel, de hiába kortalan állítólag a divat, azért mégis vannak dolgok, frizurák, hajdíszek, ruhadarabok stb amik 30 felé közeledve már nem előnyösek, hiába állnak jól.
2014. márc. 27. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:
:) És ha fiatalabbnak nézek ki?
2014. márc. 28. 09:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egy hátul megkötős jól mutatna...ha tényleg fiatalabbnak nézel ki...de ha teheted, próbáld fel mielőtt megveszed, és úgy eldöntheted te is...

Vagy csináld meg otthon diy módszerrel...vagy egy hasonlót, és úgy pénzt se dobtál ki rá, ha mégse vált be :)

2014. márc. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!