Fiú létemre hordhatok női gatyákat? Nem gáz?
Szóval nem kapok sehol normális gatyákat, de nőibe meg nagyon sok olyat láttam, ami tetszene. Utcán ránézésre meg lehet mondani, hogy női gatya van rajtam? Mert végülis nincs ráírva...
Mondjuk azt egy kicsit cikisnek érzem, hogy egy üzletben a női nadrágok között válogassak. Meg azt is hogy ha fel kell próbálni, akkor van ahol meg kell mutatni az eladónak. Vagy az eladók nem foglalkoznának vele?
14:40 ELÉG NAGY PARASZT GONDOLKODÁSOD VAN!
képzeld, énis pasi vagyok, és k__rvára nemtalálok normális nadrágot pasi részlegen(két nadrágot találtam, ami TÉNYLEG tetszik, azon kivül SEMMI!) női részlegen annál több tetszik, mert csőnadrágot hordok, és képzeld:O SEMILYEN FERDEHAJLAMOM NINCS.
kis paraszt
Sziasztok!
Az én válaszom lesz a döntő ebben az egész huzavonában.
Én még nem láttam olyat hogy egy fiún olyan női ruha lenne ami mondjuk pillangós ékszerköves stb.Ez már gáz lenne az biztos.Ha egy sima női ruha jól áll egy fiún és nem kényelmetlen akkor miért nem hordhatja?Az meg senkit sem érdekel hogy hol van a gomb meg a cipzár.A másik meg az hogy a női ruhák kényelmesebbek mint a férfi.Nyugodtan ki lehet próbálni milyen egy női nadrág legfeljebb nagyot fognak nézni a boltban mert még ilyenről nem hallottak és majd vigyorognak.De mikor majd még megmutatod az eladónak hogy áll rajtad akkor majd lesnek hogy mégsem olyan rossz ez.Az meg hogy férfias vagy e vagy sem az meg mindegy mert ugyan úgy fogod kifúrni a falat a polcnak női nadrágban is mint férfiban.Szerintem fontos az ha kényelmes neked tetsző ruha van rajtad mintha kényelmetlen lenne.Van egy olyan dolog hogy a szüleidtől mennyi fiú és mennyi lány vonást érzést örököltél.Látsz olyat is hogy fiú kinézete van és lány valójában meg fordítva is.Ezt odafenn így találták ki és így kell elfogadni.Na már hosszúra sikeredett.Végezetül ha nem annyira lányos barbi babás akkor felveheted hordhatod ha kényelmes és neked tetszik.
Sziasztok további jó elmélkedést!:)
Szerintem mindenki azt vesz fel,amit akar!
És a sok korlátoltnak üzenem: Ne legyetek már annyira előítéletesek és szűk látókörűek!
Ha valaki női nadrágban érzi jól magát,az vegye fel!
Ha nő létedre,nyúlott pasis pólókat,pulcsikat szeretsz vagy bakancsot,akkor hord azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!