Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan fiú aki hord harisny...

Van olyan fiú aki hord harisnyát? Van férfi harisnya?

Figyelt kérdés
barátom azt mondja hogy ciki ha egy pasi harisnyát hord. mondom neki hogy de csak most télen mi baja lenne ha felvenné? épp az hogy legalább nem fázna fel. mert mindig mondja hogy a lába fázik a farmerban. de ő nem fog felveni harisnyát. tényleg ciki ha egy pasi harisnyát hord? mert sztem nem... legalább nemfázik fel a golyója.
2009. dec. 17. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Casanova is hordott,mégsem volt ratyi.Sőt régen csak férfiak hordtak.De viccet félretéve van férfi harisnya,de annak inkább aláöltöző/nadrágalsó/jägeralsó a neve.Szerintem mínuszokba nem ciki hordani,ha meg csajjal vetkőzöl és zavar,vedd le nadrágostul!
2009. dec. 20. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, jó magam is előszeretettel hordok harisnyát,de nem csak télen,hanem ősszel és tavasszal sőt még nyáron is ha a kedvem úgy tartja térdnadrággal. Ugyanis remek alternatíva férfiak részére is mint öltözködési forma beleértve az egészségügyi hatásait is. Én nagyon kedvelem viselni max komfort érzést biztosít és megfelelően ápolja lábaim az egész napos igénybevételektől.Rengeteg világ márka gyárt már férfiaknak is vékony nylon harisnyanadrágot legvékonyabbtól az egész vastagokig ami úgy néz ki mint a lányoké csak némelyiken még slicc is van.Nekem bevált a mindennapi viseletben, sport, szabadidő stb ezért csak ajánlani tudnám minden férfi társnak, egy próbát megér, és utána ítélkezzen és alkosson negatív vagy pozitív véleményt. www.férfiharisnya.lap.hu
2010. máj. 24. 00:48
 13/15 anonim válasza:
Elméletileg nem ciki,Skandináviában is sokkal fejlettebb régiókban is hordják,de magyar az még nagyon elmaradott térség, itt még mindent csak a nőknek szabad,ha férfi vagy, akkor már inkább fázzál meg a sok elmaradott kis intelligenciájú miatt,az ilyen hozzállás miatt sem éri meg a férfiak 50%-a a nyugdíjkorhatárt
2012. márc. 24. 06:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki. Én is hordok vastagabb nylon (80-100 den) vagy pamutharisnyákat, ha úgy alakul rövidnadrággal is.
2012. ápr. 9. 23:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Persze,hogy van!A lábfej nélküli pamutharisnyát ajánlom,én is hordom és zoknival tudod viselni(SIMA FELÜLETŰ ÉS BORDÁS).Tudtad,hogy először amikor a harisnya megjelent a férfiak viselték?

Gondolj James Cook kapitány,Mozart,vagy 2.József öltözködésére abban a korban.Biztosan nem bokazoknit vettek fel!

2012. ápr. 29. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!