Azt a hagyományos testszínűt? Gondolom igen, mert akkor nem lenne kérdés, ha vastagabb, vagy mintás gyerek (vagy hát van nem gyerek is) harisnyát szeretné.
Szoknyához mit szokott húzni? Most is harisnyát nem?
Én nem látok benne semmi korait.
2014. márc. 27. 15:06
2/12 A kérdező kommentje:
hétköznapra szeretne testszínűt az iskolába.
2014. márc. 27. 15:09
3/12 anonim válasza:
És eddig milyet hordott?
Próbálok visszaemlékezni 12 éves koromra :) Akkor a testszínű és a fekete volt az alap. Ennyiféle minta és szín nem volt ilyen korú gyerekeknek. Szóval nekem nem fura.
2014. márc. 27. 15:11
4/12 anonim válasza:
Szerintem inkább attól függ, mivel venné fel. Ruhával szeretné, szoknyával esetleg rövidgatyával? Ha az nem túl rövid vagy ízléstelen akkor szerintem simán jó a nejlonharisnya.
2014. márc. 27. 15:35
5/12 anonim válasza:
Nem korai. Nem is értem, miért lenne az.
Az elsős évnyitómon készült képen is testszínű harisnya van rajtam. Nem feltűnő, önmagában nincs semmi szexualitás benne.
Inkább a fekete volt az, amit csak jóval később adtak rám a szüleim.
2014. márc. 27. 15:51
6/12 anonim válasza:
Úgy értve korai hogy még kicsit hideg van hozzá. De 12 évesen semmi gond nincs vele.
2014. márc. 27. 17:15
7/12 anonim válasza:
Miért lenne korai? Nőies ugyan, de nem közönséges. 6.-os voltam, amikor volt énekkari hangversenyes fellépésünk, és a tanár kérte, hogy a lányokon "egyenruhaként" legyen fekete nejlonharisnya. Gondolom, ha tanár mondja, akkor teljesen normális. Nem kihívó, nem koravén. Az más kérdés, hogy ne szupermini szoknyához hordja.
2014. márc. 27. 17:52
8/12 anonim válasza:
Még szerintem is hideg van..
De korra nézve egyáltalán nem...én alsós koromban is nejlonharisnyát vettem fel az ünneplőhöz, mikor hidegebb volt, hogy ne üssön el a színe...( az mellékes, hogy mit össze kellett szenvedni vele, hogy feljöjjön rám)...
Egyébként én már nem vagyok 12 éves (elég régóta), de még mindig imádom a színes, a csíkos harisnyákat, és a testszínű nejlon harisnya (ami szinte nem is látszik egyébként, amíg fel nem szalad a szál) nem értem, miért lenne korai...Ha már ennyire aggódik a kérdező amiatt, hogy nem takar eleget a harisnya (mert másra nem tudok gondolni, de ha nem ezért kérdezte, akkor nem értem a kérdést), gondoljon arra, hogy legalább nem a "csupasz" lába lóg ki...:)
2014. márc. 27. 18:54
9/12 Krisztinas Edina válasza:
De hogy korai Én 9éves koromba vettem fel elöször nejlonharisnyát.És annyira megkedveltem,hogy abba akkartam járni minden nap iskolába.De szüleim azt mondták még korán van ugyis csak kiszakitanám.De ma már csak nejlonharisnyát hordok szoknyával és magassarku cipővel.
2014. júl. 8. 16:29
10/12 Krisztinas Edina válasza:
De hogy korai?Én 8éves koromba vettem fel elöször nejlonharisnyát.De nagyon megkedveltem utána egyre többször hordtam.Gimis koromba gyakorlatilag mindig hordtam szoknyával 6cm sarku cipökkel.Már 50-enedik évembe járok szinte éjjel-nappal télen-nyáron nejlonharisnyát hordok.Szoknyával tüsarkuval.Ez nöies egyszer élünk legyek csinos nöies és szexis!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!