Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik ilyen "New York, London, USA, England, Brazil, Spain, Italy, Tokyo, LA stb" cuccokban mászkálnak?

Figyelt kérdés
Lehet az felső, pulcsi, táska, szabadidőruha, papucs, cipő, akármi. Ciki szerintetek?
2014. márc. 27. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Egészségükre...vagy a várost szeretik, vagy csak a divatot követik, engem különösebben nem érdekelnek...csak akkor zavar az ilyen, ha egy "Magyarország" feliratos pólós/pulcsis emberbe belekötnek, mert tuti rasszista kcsg stb, de az England stb az elfogadott...de igazából engem a "nagymagyar" pólók se izgatnak, ő dolguk...
2014. márc. 27. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
várost/országot* (első vagyok, bocs lemaradt)
2014. márc. 27. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy Espana pólóm, mert imádom Spanyolországot, a nyelvet, a kultúrát, de utcára már nem mennék ki vele, csak itthonra hordom.
2014. márc. 27. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:

1. : Igazad van ebben, hogy magyar pólót egyesek szerint csak a rasszisták, nácik stb hordhat, míg egy angolt nem bélyegeznek meg, vagy egy amerikait, mert a hazája nevét hordja..

2. Miért nem mered felvenni, ha szabad kérdeznem?

Amúgy azért kérdezem, mert én nem szoktam ilyesmiket hordani, de most kaptam egy "New York" feliratú laptop táskát, és kíváncsi voltam, hogy mások mit gondolnak az ilyesmiről.

2014. márc. 27. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Szimplán gáznak tartanám magamon, utcára inkább nőies ruhákat szeretek hordani. Túrázáshoz vagy kutyasétáltatáshoz simán felvenném. De amúgy nem nézek ferde szemmel az ilyen feliratos ruhás emberekre, kivéve az italia pólós c-kre:D
2014. márc. 27. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Imádom az olasz kultúrát, nyelvet, életfelfogást, zenét, sokat vagyok kint, így elég nagy gyűjteményem van feliratos, és egyéb, ilyen jellegű ruhákból. Vannak olyan darabok, melyeket felveszek bárhova, mert olyan stílusú, (pl. azt a pólót, amin a "La dolce vita" egyik jelenete van)de a feliratos dolgokat szabadidőruhaként használom. :)
2014. márc. 27. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!