Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mennyi ruhátok lesz...

Nektek mennyi ruhátok lesz tavaszra/nyárra lányok?

Figyelt kérdés

Már anya is szóvá tette, hogy nagyon kevés ruhám van, amikor a bőröndömbe pakoltam. Jövőhéten megyek vásárolni, persze már a diákmelós fizumból. Viszont nagyimmal "összevesztem", mikor mondtam neki, hogy mit szeretnék. Szeretnék kicsit nőcis lenni, hogy megnézzenek a férfiak és ezt nem érti meg. 20 éves vagyok, majd 40 évesen már nem költök ruhára meg, ha gyerekem lesz, akkor inkább neki veszek majd mindent. Rögtön azt mondta, hogy spórolni kell. Én anyunak felajánlottam a pénzemet, visszautasította, szerintem arra költöm, amire szeretném. Tényleg fogytán vagyok nyári cuccokból, mert sokat fogytam is. Farmerkabátra gondoltam, pár pólóra (abból tényleg csak pár, mert nemrég vettem két tunikát is apródról), szoknyákra, harisnyákra, kicsit diszkrétebben szexisebb fehérneműkre.

Mennyi a reális? :)

Szeretném, ha felsorolnátok, nektek miből mennyi van!

Kabát, póló, rövidnadrág, szoknya, cipők, harisnya, fehérneműk.

És, hogy saját pénzetek vagy zsebpénz :)

20/L

2014. márc. 25. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyári hosszúnadrágom van vagy 4, rövid 2-3, nyári szoknya 3, nyári pólót nem tudom pontosan, kb 10. Egyberuhám nincs, harisnyát elvétve hordok csak, talán kettő van. Ezeket mind tavaly vettem egy szezon alatt (turiból) mert én is sokat fogytam.
2014. márc. 25. 15:44
 2/9 A kérdező kommentje:

A kedvenc piacomon szeretnék én is vásárolni.

Ott mindig jó cuccokat fogok ki.

Harisnyát azért mondtam, mert múltkor is láttam egy csajszit, akin nagyon jó szett volt. Topánka, narancs harisnya, fekete bőr hatású szoknya, narancs felső, kis kabi.

2014. márc. 25. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:

kabát:4

póló:kb.40

rövidnadrág:10

szoknya:17

cipő:9

harisnya:5 (inkább leggingseim vannak,és nem harisnyák)

fehérnemű:5 garnítúra,és jó pár melltartó

2014. márc. 25. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
De nekem még van egy csomó blézerem,kiskabátom,amit csak úgy felveszek egy topra.
2014. márc. 25. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha mar vasarolsz,akkor jo helyen vasarolj, jo cuccokat,peldaul Pimkie-ben,Tally-ban, H&M-ben meg ilyesmi helyeken is szétnézhetsz,vagy akár turiban,ott is nagyon jo cuccokat lehet kifogni!:)

Kabat:3, ebbol 2 teli, 1 pedig tavaszi (amugy most en is farmerkabit szeretnek venni,de eleg dragak:/)

Polo: Inkabb meg se szamolom,ebbol eleg sok van, kb 25-30 darab

Rovidnadrag: 3

Szoknya/Ruha: 7

Cipok: 5

Harisnya: harisnyat nem hordok, cicanacit/leggings-t viszont igen,abbol 4 van

Hosszunadrag: 6

Pulover:9

Felso: 6

Kardigan: 4

2014. márc. 26. 08:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok, sajnos meg csak zsebpenzbol vasarolok leginkabb:)

14L

2014. márc. 26. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Szoknyám most egy sincs, mert gyógyszer miatt felszedtem pár kilót mostanában, és nem jók. Én arra hajtok majd.

Pólóból, nyári felsőből van sok - mondjuk én turkálom őket, szóval nem ezreket költök egy darabra.

rövidnadrágból 1 van.

halásznadrágból is 1 van.

utcai egyberuhám is 1 db van. (ezeket is nézek majd)

tavaszi kabátból van 3. cipőből / szandálból 5 pár van összesen kb., de még keresek, főleg tavaszi félcipőt.

fehérnemű: egy-kettőt még szeretnék.

Ösztöndíjból megy majd, esetleg a barátom besegít egy kicsit.

2014. márc. 26. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Kabát: 3

Póló: eléggé sok, 25-30 biztos van, de szinte kizárólag turiból vásárlom őket (én sajnálok több ezret adni 1 pólóért, a kínai meg... pfff szörnyű!)

Rövidnadrág: 4

Szoknya/ruha: nem tudom, nem nagyon hordtam eddig, most akarok venni

Harisnya: leggingsből van 3, rendesből egy fióknyi (fogyó eszköz, mert télen mindig nadrág alá veszek)

Fehérnemű: melltartóból 6 darab, bugyiból kb 20

2014. márc. 28. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Egyetemista vagyok, így ösztöndíjból + ami diákmunkából összejön.

2014. márc. 28. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!