Ilyen átmeneti (fekete) parka kabáthoz milyen cipőt tudnátok elképzelni?
Ez ránézésre nagyon nem átmeneti, így csak téli cipővel látom magam előtt. Csizma, bakancs.
Egy ilyen vékonyhoz viszont (szőrmegallér és bélés nélkül):
[link] - már szinte bármit. Balerina, sportcipő, és még magassarkút is. Lehet keverni a stílusokat.
Kérdező!
Rendre olyanokat linkelsz, amihez tényleg nehéz elképzelni, míg az 1-es hozzászólásban és a másikban lévő kabátokhoz simán megy.
Úgy próbáld megítélni, hogy ha a kabát ránézésre meleg vagy nyakig gombolós, vízhatlan...stb., akkor furán mutat a kicsit is nyitott cipő mellett.
Viszont, ha könnyű anyagú, akár egy nyári hirtelen lehűlés esetén is bevethető dzseki, akkor megy hozzá a tavaszi cipő.
Vékony anyagú, széldzsekinek mondanám, de hosszabb.
A parka kabátok stílusa miatt picit sportosabb szerintem, "katonásabb" ezért tudok hozzá nehezen elképzelni balerina cipőt. Elsősorban a stílusoknak szól a kérdésem, nem az időjárásnak.
Akkor ne vedd fel azzal, ha nem tudod elképzelni!
Ha meggyőződésed, hogy nem megy hozzá, úgyse tudunk meggyőzni.
Én a balerinát NEM tartom hiper-szuper hű de nőies cipőnek. Elég kislányos és szerintem átmenetet képez a sportos és a nőies között, így simán megy vászon széldzsekivel, ballonkabáttal...stb.
Én semmilyen cipővel nem tudom elképzelni, pedig maga a kabát nagyon tetszik.
Ezért várok képeket, ötleteket, mert valószínű meggyőzhető vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!