Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eredeti Nike Air Max vagy sem?

Vodafonelive kérdése:

Eredeti Nike Air Max vagy sem?

Figyelt kérdés

Néztem pár oldalt, de se a Vaterában nem bízom, sem ilyen noname helyekben ezen cipő terén.

Rákerestem eBay-en és megkérdezném, hogy ezen termékek eredetiek vagy sem?

[link]

Postával együtt 33 ezer forint lenne, Vaterások meg 15 ezer forintért hozatják, valaki meg 20 ezer forintért. Na de ez? Azért valamennyire kétségeim vannak ezzel kapcsolatban is, mivel 33 ezer forint nem kevés pénz. A képek alapján eredetinek TŰNIK.

Reménykedem Ti meg tudjátok mondani, mert nem szívesen futnék bele ilyenekbe. Esetleg ha kamu, akkor olyan hely ahol eredetit lehet kapni?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2014. márc. 23. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az ilyen ebay-es dolgokban nem biztos hogy bíznék. Olyan ügyesen tudják a kínaiak lekoppintani a márkás cuccokat, hogy hihetetlen. De a jóisten se tudja, hogy mekkora különbség van egy eredeti nike és egy koppintott nike cipő között. Lassan én már azt sem tartom kizártnak, hogy egy és ugyanaz az eredeti és koppintott csak más helyen, más áron adják el. :) de ez már csak az én véleményem.

Ha most a te helyzetedben lennék én valamilyen hivatalos boltban venném meg, mert azért csak az izületeim épsége múlik rajta.

2014. márc. 23. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha 33 ezret hajlandó vagy kifizetni érte akkor megvárhatsz egy Garage Store akciót de akár most is rendelhetsz onnan, amúgy én szerintem ez hamis. Az a Nike logó eléggé furán hat.
2014. márc. 23. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebay bizhatsz
2014. máj. 21. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!