Szerintetek nem nevetséges, hogy a sok tini p*csa állandóan ilyen SZTK keretes szemüvegben flangál?
Öregapámnak volt ilyen szemüvege.
Nem tudok a városban úgy végigsétálni,hogy ne látnék legalább egy ilyet.
Vagy ez a "mai" divat,amihez hozzátartozik a farmerdzseki felhajtott gallérral és az egyik kézben táskával a másikban,pedig Iphone?
Én teljesen egyetértek a 2. hozzászólóval. Ha nem tetszik nem nézel oda, vagy magadban elmondod a véleményed és kész. Külső megítélés(felszínesség) = Egy sz@rral nem vagy több a tini p*csáknál. Csak szimpla irigység. Na most le lehet pontozni.
A kérdező fiú vagy lány?
A hipster szemüveg nem a mai divat, inkább tavalyi. Már alig látni ilyet. A farmerdzseki az örök divat, bár a felhajtott gallér elég gáz. Az Iphone meg túlsztárolt de népszerű.
Szerintem az a nevetséges, hogy a sok irigy, saját élet nélküli ember folyton a többit szidja. Nem tetszik, nem tetszik. Ez van. De attól még senki nem lesz p_csa, hogy neked nem jön be a stílusa.
Az unokatesóm és a húgom pont most vett ilyen szemüveget magának, két okból. Az egyik, mert tetszik nekik ez a fajta keret; a másik, hogy örülnek annak, hogy végre olyan keret a divat amiből ki is látnak. Mindkettőjüknek kell szemüveg, de utálták, hogy a keskeny keret mindig belelóg a látóterükbe, így általában nem is hordták. Ez viszont állításuk szerint sokkal kényelmesebb.
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal. Ha neked nem tetszik, ne nézz oda. Nekem is sok minden nem tetszik, mégsem ezzel vagyok elfoglalva. Másnak meg biztos én nem tetszem. Ilyen az élet.
Az én időmben azokat vertük a suli mögött, akik ilyen szódásüvegfenekű pápaszemet hordtak... lehet majd nosztalgiázok kicsit érettségi találkozón a gólyákkal ^^
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!