Deichmannban kicserelik a cipot ha kicsi?
Figyelt kérdés
Sajnos voltam olyan naiv,hogy a 36-os cipo meg jo ram,de ma ugy feltorte a labam,hogy keptelenseg hordani. Ki lehet cserelni egy szammal nagyobbra vagy mas cipore ilyen arban? Nem latni rajta hogy hordtam.2014. márc. 19. 18:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem biztosan, egy próbát megér. Blokk kéne esetleg hozzá.
2/7 A kérdező kommentje:
Doboz,blokk megvan hozza ami kell
2014. márc. 19. 18:34
3/7 anonim válasza:
Akkor próbáld meg! Hátha... és majd leírod, hogy kicserélték-e, vagy hogy mi lett a futam vége?
4/7 anonim válasza:
Nekem simán visszacserélték, csak blokkot be kell mutatni! hajrá :)
5/7 anonim válasza:
De megnezeik a talpat en dolgoztam ott és ki volt adva hogy jol meg kell nezni a talpat aztan ahol a matrica van belul latni e valamit stb sokan durvan beprobalkoztak. De ha meg nem volt hordva akkor viszont visszavettük.
6/7 1298al válasza:
Másik Deichm. üzletben kicserélhetem nagyobbra mint ahol vettem?
7/7 A kérdező kommentje:
nekem vegul is kicsereltek a cipomet,mert nem látszott rajta ,hogy hordtam.
nincs rajta a papíron,hogy hol vetted? mert szerintem ha meg van jelolve,akkor nem cserelik :/
2014. ápr. 24. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!