Hol lehet minőségi 70/G-s melltartót venni?
Figyelt kérdés
Akár lehet online bolt is.2014. márc. 19. 16:27
11/23 A kérdező kommentje:
Nekem az a személyes meglátásom,hogy a nők többsége nagyobbat akar,de abba nem gondolnak bele,hogy ez mivel járhat. Oké,hogy szép meg nagy meg vonzó,de sokszor eléggé kényelmetlen is és ezt sokan elfelejtik.
2014. márc. 19. 19:39
12/23 anonim válasza:
Ez utóbbit még azzal egészíteném ki hogy öltözködni se egyszerű, ami mellben jó az derékban eláll, ami derékban jó az mellben szűk. Ami túl zárt az nem áll jól, ami túl kivágott az közönséges. Kicsit már unom hogy csak rugalmas anyagú pólókat tudok hordani, mert blúzt és blézert képtelenség olyat találni ami jól áll.
13/23 A kérdező kommentje:
Pontosan így van.
2014. márc. 19. 19:50
14/23 anonim válasza:
Nem szeretném elbagatellizálni a problémáitokat, de egy nagy mellekkel megáldott nő húzhat magára akár egy krumplis zsákot is, akkor is gyönyörű és szexi. Szerintem:)
15/23 anonim válasza:
Az lehet, hogy szexi, de tapasztalatból tudm, hogy sokszor baromi szar érzés.
1. Kényelmetlen. Ha van rajtam melltartó, akkor az zavar, ha nincs, akkor fár a hátam és borzasztóan néz ki póló alatt.
2. Az utcán sokszor megbámulnak, még akkor is, ha abszolút nem kivágott ruhában vagyok.
3. Lehetetlen megfelelő pólót/blúzt találni.
Szóval mondhatod, hogy szexi, de szerintem ha neked kellene vele együtt élni, inkább lemondanál róla :)
16/23 anonim válasza:
A "megbámulást" tekintsétek úgy, mint a létező legőszintébb bók:)
17/23 anonim válasza:
Engem legalább nem bámulnak, valami rejtélyes okból hiába F-es, mégse tűnik C-nél nagyobbnak hacsak nem veszek fel valami nagyon cuppanósat.
18/23 anonim válasza:
Mellkisebbítő, nem szépészeti, hanem egészségügyi beavatkozásnak minősülő műtétet csinálnak TB-re szerintem, nézz utána.
19/23 anonim válasza:
Jajj ne! Nagyon nagyon rossz döntés lenne a mellkisebbítés!:S
20/23 anonim válasza:
Korábban hol vettél? Én csak külföldről tudtam rendelni, mert annyira nem volt itthon semmi. Viszont pár éve már megjelent 1-2 webshop, ahol lehet kapni panache és curvy kate márkákat, amik nekem a külföldi vásárlások után abszolút beváltak. ezeket ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!