Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, asszonyok! Mit gondolt...

Lányok, asszonyok! Mit gondoltok egy olyan pasiról, aki nőnek érzi magát? Imádok női ruhában lenni, és csak női fehérneműt hordok! A kérdésem komoly!

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt hívják transzvesztitának.
2014. márc. 19. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
És emelett a férfiakhoz vonzódsz? Vagy a nőkhöz?
2014. márc. 19. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
:D
2014. márc. 19. 10:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Egek, ez a megszólítás!

Egyébként: magasról teszek rá!

Vetélytárs nem leszel tőle. Gondolom arról sincs szó, hogy a nőknek akarnál tetszeni vele. Ha meg mégis, öngól, mert így a 99 %-nak biztos nem fogsz.

Magyarán: semmilyen téren nem érint az, hogy egy teljesen idegen minek érzi magát.

A sajnálatom meg gondolom nem hiányzik.

2014. márc. 19. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:

PM: "Azért az nem biztos, hogy nem leszek vetélytárs!:)"

Ez ám az önbizalom! ;) Nem ijedtem meg tőle.

2014. márc. 19. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
neked ez a fétised ez van.Én nem jönnék össze egy ilyen pasival aki az én fehérnemümet veszi fel :D A férfi legyen férfi!!
2014. márc. 19. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem sokat gondolok róla, engem nem zavar, de biztos nem jönnék össze ilyen pasival:D
2014. márc. 19. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Van transzvesztita ismerősöm, és nem homokos attól...És én teljesen elfogadom az ilyeneket...Párnak nem kéne, de szerintem minden embernek szíve joga eldönteni, hogy mit vesz magára...

Ha viszont úgy érzed nőnek magadnak, hogy tényleg teljesen annak érzed mindenhogy magad, akkor inkább menj orvoshoz. (nem gonoszságból, de legalább valakivel tudnál úgy beszélni, hogy nem trollkodik veled miatta...itt azért elég jó célpont leszel...)

2014. márc. 19. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Az öcsém otthonra felveszi a szoknyákat.
2014. márc. 21. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!