Ti hogy tudjatok visszafogni magatokat hogy ne vasarolgassatok folyton a plazaban? Hogy alltok ellen a szep ruhaknak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 10:46
11/15 anonim válasza:
Úgy hogy direkt nem megyek be a ruhaboltokba.
12/15 anonim válasza:
nézz ki jól, keress egy gazdag pasit és meg van oldva
13/15 anonim válasza:
Meg tudom érteni, a kemény melóval megkeresett pénzt az ember szívesebben költi ruhákra, amiknek örül, mint indokolatlanul magas közös költségre pl.
14/15 anonim válasza:
Szerintem mozogj vagy csinálj valami fizikai munkát, mert ez annyira nevetségesen értelmetlen ruhákra elb*szni egy csomó pénzt (mert ahogy olvastam te nem azért veszel ruhát mert feltétlen rászorulsz). Ne haragudj de ez tipikusan az amikor jó dolgában mindenféle betegségekbe hajszolja magát az ember, holott ha lefoglalná és lefárasztaná magát akkor nem lenne ez. Azon kívül eléggé be lehet szűkülve az érdeklődési köröd is ha csak a plázákra-ruhákra tudsz fókuszálni, és ezt most minden bántás nélkül mondom.
23/L
15/15 A kérdező kommentje:
Igazad van utolso nem sertodom meg.egyebkent sportolok csak neha mar azt sem pl. Ma mert depresszios vagyok valami nincs rendben velem en is erzem
2014. márc. 19. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!