Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kinek van tapasztalata lacoste...

Kinek van tapasztalata lacoste cipővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Eddig mindig nike cipőt vettem,de most nincs olyan ami tetszene,viszont megtetszett egy lacoste cipő.Szerintetek felér egy nike cipő minőségével? Mennyire tartós? Mennyire kényelmes a lacoste? Akinek van tapasztalata ,légyszi írjon !

2014. márc. 17. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
szia :) hát elég drága, egyébként kényelmesek, nekem kettő van. tornacipő nyelvén van egy szakadás, lehet én csináltam valahogy, lehet csak nem volt olyan tartós. csizmám pedig 1-2 évnyi hordás (télen, hóban) kopott csak el. összességében szerintem jók
2014. márc. 17. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én fehér műbört akarok venni,de ezekszerint jó márka és vélhetően bírni fogja !:)
2014. márc. 18. 08:50
 3/3 Rajmand ***** válasza:

Műbőr lacoste cipőt nehezen veszel, mert nem dolgozik műbőrrel, csak kizárólag eredeti bőrt használ a cipőkhöz és minden máshoz is(pl:táska)!

Maximum másolatot kapsz, ami műbőr!!!

2015. okt. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!