Szerintetek elegáns/szexi ez a harisnya? Fel lehet venni munkába?
a calzedonia reklámján láttam nem találtam róla kképet de ehhez hasonló persze nem necc
a lányege h sima harisnya és hátul megy fel rajta egy fekete csík. Szerintetek milyen? fel lehet venni munkahelyre is vagy kihívó?
milyen hosszúságú szoknyával néz ki jól? Nem feltétlen munkába, hanem amúgy. Jó lábaim vannak.
Pl térdig érővel nem érvényesül de mondjuk térd felett 5cm-re már jobban? van aki ért ilyesmihez? :D
érdekes nem? egy sima nejlonharisnya nem szexi de egy fekete vonal és máris az lesz :D
Lehet h hanyagolom a munkahelyemen ha ilyen kihívónak tituláljátok
1. a sima nejlon harisnya is lehet szexi
2. térdig/térd alá érő szoknya is szexi, ha kellően szűk. hátul felsliccelt fajtára gondolok. a térd főlé érő, már szinte mindenképp a szexi kategória
3. az általad linkelt harisnya sztem önmagában nem lesz kihívó csak azért, mert hátul van egy vonal (számomra legalábbis) ribis meg aztán semmiképp nem. h kihívó-e, az a viselkedéstől függ főleg, meg ruhában az összhatástól. tehát bőr miniszoknya, 12 centis tűsarkú, mélyen dekoltált top már lehet h túlzás. egy ilyen harisnya egy elegánsabb összeállítással (térd alá érő szűk fekete szoknya + blúz) sztem semmiképp nem!
24/F
"érdekes nem? egy sima nejlonharisnya nem szexi de egy fekete vonal és máris az lesz :D "
Így van, az a csík sokat számít:P Az egyszerű harisnyának konzervatív sugallata van.
Hozzáteszem, egy sima nejlonharisnya is lehet szexi, egy térd fölé érő szoknyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!