Ez így túlzás nyárra? -lent
Figyelt kérdés
Már ezerrel készülök a nyárra, és szerzem be a ruhákat.. :D
Most rendeltem egy fehér alapon arany díszítéses, középen "hullámosan" elhelyezett cipzárral(szóval nem egyenesen jön le középen ,hanem kimegy szélre.) Van egy fekete retro aranyszegecses borítéktáskám, és sarum az van (megint retro csak azért mondom mert igy könnyebb belőni hogyan is néz ki) fehér alapon arany szegecses retro-s, vagy egy sima fekete gumiszandival lenne jó? vagy a táska sok hozzá és a fehér szandival lenne a jó? Köszi a segítséget! Igaz még nem sürgős:)
2014. márc. 16. 14:52
1/5 anonim válasza:
KÉPET, ember! :D Senki se látnok így.
2/5 anonim válasza:
Ezek alapján fogalmam sincs mert én sem vagyok látnok.
3/5 anonim válasza:
Ha mutatsz képet, tudunk válaszolni :D
4/5 pinkpancser válasza:
Mint azt már mondták: nem elmesélni kell, hanem megmutatni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam hogy leírásképpen mert, mert a rengeteg arany színű díszítés nem néz e ki idiótán :d De később töltök fel képet akkor. :)
2014. márc. 18. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!