A feher vagy narancssarga acelbetetes bakancs szerintetek h nez ki? ^^
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 22:45
1/2 anonim válasza:
A fekete jó, bár inkább acélmentes a nyerő. A színesek ocsmány rondák szerintem.
2/2 Boniem válasza:
Szerintem mind kettő faszán néz ki, habár a fehérnek a takarítását lehet nem vállalnám. De ez attól függ kinek milyen az igénye ,lehet egy punk felveszi, de egy rockernek lehet már nem annyira tetszene /gondolom mert a fekete szebb nekik. De mondom ez igénytől függ kinek milyen tetszik ,szerintem mindegyik jól mutat az ember lábán, én inkább a márkájával foglalkoznék, mert nagyon sok van ami már 1 évesen is tönkremegy,elszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!