Munkahelyre Converse cipő?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy irodába, ahol megengedett az utcai viselet, oda fel lehet venni a farmerhoz converse cipőt?
Azért kérdezem mert ugye a converse-nek tornacipős beütése van, de végül is nagy márka, szóval nem tom..
Szerintetek?
2014. márc. 14. 21:15
1/6 anonim válasza:
Felnőtt dolgozó emberként hogy nem tudod ezt eldönteni?
Nyisd ki a szemed és nézz körül, hogy a munkatársaid miben vannak!
Az, hogy "iroda, ahova megengedett az utcai viselet", NEKÜNK nem mond semmit!
Én is "ilyen" irodában dolgozom, ettől függetlenül senki be nem jönne convese-ben.
2/6 anonim válasza:
Tök mindegy hogy márka, ez akkor is tornacipő, én max tornaórán hordanám... de inkább akkor sem, mert kínaiban olcsóbb tornacipő is akad, és semmivel nem rosszabbak.
3/6 anonim válasza:
attol fugg hogy milyen munkahely + hogy a munkatársak hogy oltozkodnek ha tobbiek full oltonyben meg elegans ipoben vannak annak ellenere hogy lehet nyomni az utcai viseletet akk en inkabb nem hordanam
4/6 anonim válasza:
Ha nincs dress code, nem lát a partner, ügyfél, akkor nem kellene, hogy gond legyen. De körülnézel és látod, hogyan öltöznek a többiek.
5/6 anonim válasza:
Attól függ hol dolgozol, van-e dresscode. Nálunk maximum pénteken lehet felvenni, ha nincs semmi program, munka, ami megkövetelné az elegánsabb öltözéket.
6/6 anonim válasza:
Egy tizenéves lábán suliba még oké egy converse. De egy irodába? Dolgozó felnőttként? Nem kéne erőltetni szerintem. Márkás, vagy sem. Van elég sok normális, megfelelő és kényelmes cipő. Ha az összes munkatársad és a főnökök is tornacsukában járnak, akkor lehet. Egyéb esetben inkább tartogasd a munkahelyen kívüli programokhoz, kutyasétáltatáshoz, stb (sportoláshoz véletlenül se használd, arra sem jó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!