Csajok! Az ilyen nadrághoz megy a tornacipő vagy az edzőcipő?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül olyan nagyon sportos edzőre gondolok, hanem valami snassz feketére például, kicsit hosszabb szárral.
vagy ilyen nadrághoz "muszáj" csizmát, balerina cipőt vagy magassarkút felvenni?
2014. márc. 13. 21:28
2/10 anonim válasza:
Szerintem megy hozzá az edzőcipő is, ha nem túl sportos.:)
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöööm :)
bajban voltam mert ez eléggé csinos nadrág szerintem mert ilyen tapi meg nem farmer. de akkor most már nézelődök másféle cipők felé is :)
2014. márc. 13. 21:42
5/10 A kérdező kommentje:
ezért írtam idézőjelbe...
2014. márc. 13. 22:17
6/10 anonim válasza:
Dehogyis muszáj, azt veszel fel hozzá, ami jól esik.
7/10 anonim válasza:
Menni megy, de szerintem magassarkuval noiesebb es szebben mutat.
8/10 anonim válasza:
Sima színes csőnaci :) Szerintem nagyon jól néz ki tornacipővel, de barnához szerintem ne feketét vegyél, a sötétebb nagyon jól nézne ki egy fehérrel, de a világoshoz megy a fekete. Szerintem.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2014. ápr. 8. 21:41
10/10 anonim válasza:
oohh még szép hogy illik :D nagyon bejönnek a nadrágok, és nagyon illik hozzá a tornacipő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!