1/10 anonim válasza:
Kedvenc őszi legging-em van, de harisnyaként hordom szoknya alá. Ilyen gyapjús anyaga van, picit átlátszó fekete, de jó meleg, őszi időre pont jó.
2/10 anonim válasza:
Van egy kék-fekete csíkos, meg egy pókháló mintás. Ezek a kedvenceim.
3/10 anonim válasza:
Az 1-es irta meg a frankot vagy szolta el magat az orokos dilemma teren,hogy most a csajok a leggings szo alatt tulajdonkeppen egy szal harisnyaban flangasznak egy polo kisereteben!
Mondhatnank eleg kozonseges!
Akar en is kimehetnek jegeralsoba csak ugye arra kene ugyelnem,hogy a polom alja tullogjon a pitcsamon...
Igaz?
4/10 anonim válasza:
Hát elég sok harisnyám volt már, amolyan harisnya faló fiú vagyok, de igazán kényelmes és jó harisnyát nem nagyon hordtam. Volt a belinda fascination 40 denes tartós nylon harisnya amit imádtam, tartós is volt,szép is, de sajnos 5-6 éve nem gyártják, hiába ami jó azt be kell szüntetni,hasonló tartós és kényelmes vastag nylont nem kapni. Ezen kívül elvétve kapni gumírozottat ami tetszik.
6/10 anonim válasza:
Volt, de elszakadt, és ez valami nagyon "limited edition" lehetett, mert azóta járom a ruhaüzleteket, és sehol nincs már olyan... pedig annyira imádtam. Fekete nejlonharisnya, fekete szívekkel. Meg van egy olyan, ami térd fölött egy kicsivel sötét, aztán fönt fekete nejlon. lletve még nem rendeltem meg ezeket, de: cicás harisnya feketében és fehérben is, Eiffel - tornyos, kacsás (bár ezt nem rendelem meg, Mo-n nem merném felvenni, inkább Japánban), fehár, térd fölött egy rózsaszín szívvel. "Kicsit" szeretem a harisnyákat. :D
7/10 anonim válasza:
Van, fekete, rózsás nejlon harisnyanadrág.
9/10 Ladykama válasza:
lady kama kelly 40 den.Imádom
10/10 anonim válasza:
Most egy fehér 15denes combfix csipke szegellyel csak felek hogy kiszakad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!