Hogy tetszik ez a dzseki? Mivel lehetne felvenni? 21L
2014. márc. 13. 17:54
1/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Olcsó hatású valahogy..
2/7 anonim válasza:
rózsaszínben jobb, bár ha fényesebb anyagból lenne, nekem jobban tetszene
4/7 anonim válasza:
kicsit kislányos,szerintem valami univerzálisabb színben jobb lenne,fekete,barna,fehér,mert azért a türkiz nem mindenhez illik
5/7 anonim válasza:
Engem személy szerint a hideg ráz ezektől a fényes műanyag kukazsák-anyagú dzsekiktől/kabátoktól, nagyon olcsó hatású.. Ha semmiképp nem tudlak róla lebeszélni, akkor vegyél fel hozzá természetesebb anyagú ruhákat (tehát pl. műbőr, lakk, fényes anyagú dolgokat semmiképpen), lehetőleg visszafogott színekben
6/7 anonim válasza:
Szia! Hát érdekes dzseki! :)
Igazából úgy leehet megmondani hogy milyen ha rajtad van hogy neked milyen rajtad hogy áll! :)
Illetve hogy neked milyen a stílusod! :).
Üdv: Norbi
7/7 anonim válasza:
sztem ne az itteni válaszadókból indulj ki mert ugatják a divatot max :)
lookbook.nu-n nézz körül, biztos találsz neked tetsző összeállítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!