Csajok! Az ilyen típusú bőrkabáthoz milyen cipő illik?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy szerintem ez a fajta kabát egyben csinos is és "vagány" is szóval oké, hogy pl csizmával szerintem jól néz ki, de lassan jön a jó idő és akkor már nem szeretnék csizmában mászkálni. Viszont ez a kabát meg pont jó akár a tavaszi nyári estékre, reggelekre amikor még nincs olyan meleg. És most inkább valami lapos talpú cipőt vennék szívesen..
és rövid bokacsizma ami ilyen lyukacsos anyagból van?vagy nem is muszáj h abból legyen,csak ne legyen kibélelve,vagy bakancs esetleg?de akár balerinát vagy tornacipőt is viselhetsz hozzá,csak lényeg hogy stílusban passzoljon
2014. márc. 13. 19:24
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, igen szerintem is mennek ezek hozzá. első amit linkeltél azt biztos veszek majd kicsit később, de sajna ehhez még hideg van szerintem :\. tornacipőn v edzőn gondolkozok, csak nehéz olyat találni ami nem annyira nagyon sportos kinézetű :\.
2014. márc. 13. 21:20
4/6 anonim válasza:
Még szerintem is hideg van hozzá.. Bár már sok emberen látom. A lyukacsos bokacsizmát én is el tudom hozzá képzelni, vagy a rövid szárú gumicsizmákat is.
Én például elég csajos lány vagyok, de több Converse tornacipőm is van, imádom őket.. :) Szerintem simán felveheted hozzá!
Első válaszoló voltam
2014. márc. 14. 12:16
5/6 anonim válasza:
Bármilyen cipővel jól néz ki, én hordom tornacipővel, bakanccsal, balerinával, saruval nem a kabát határozza meg hogy mi illik egy outfitthez, hanem a ruha hogy ahhoz milyen cipő, és a kabát már csak ráadás. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!