Łexiii kérdése:
Ez nagyon gáz? Valaki segytene?
Figyelt kérdés
most eldöntöttem hogy stílust váltok és vettem egy pár ilyen bokanagyságú(nemtudom hogy mondjam) vans cipőt és az lenne a kérdésem hogy az alá gáz ha felevszek egy fehér zoknit ami egy icipicit kilátszik? vagy vegyek alá titokzoknit!? és az gáz ha olyan cicagatyát veszek fel hozzá, ami nem ér teljesen azu aljáig....2014. márc. 10. 21:57
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én a sima félcipős Vanshez bokazoknit hordok, de az egyik karácsonyi ajándékom nem az a hosszúságú bokazokni volt amit preferálok, picit hosszabb, mégis felveszem, eddig egyszer se szólak meg miatta :D Jobb is, mert nem dörzsöli a sarkam a cipő egy hosszú sétán.
2/2 A kérdező kommentje:
ja és lány vagyok xd
2014. márc. 10. 22:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!