Türkiz Yves Saint Laurent Arty Oval gyűrűt keresek?
Türkiz YSL Arty gyűrűt keresek!
Eredetit természetesen!
Szia! Tudom, 7 db Artym van, eredeti természetesen mind! De egy türkizt nagyon szeretnék még! 4 nagy városban néztem meg, Milánoban volt belőle, de csak 4-es méret... :( Nekem 6-os kellene, de mindenhol sold out a első kollekciós türkiz-arany. Világoskék rendelhető még, lehet marad az... :(
Azért gondoltam, hogy kiírom ide, hátha valaki el akarja adni az övét! :)
Ebayben nem bízom. :(
A saks Fifth-en volt világoskék, de már ez is elfogyott! :D Tegnap még volt! :( [link]
Köszönöm, hogy írtál, legalább volt valaki, aki tudta miről beszélek (írok)! :D :)
hát igaz, erre elég kevés esély volt, még kevésbé arra, hogy valaki szeretné is eladni. :) pláne, hogy pont türkiz legyen. :)
de ne félj az ebaytől, csak alaposan nézz utána (pl. magánszemélyek, akik rendszeresen a saját, eredeti dolgaikat adják el vagy megbízható, ezzel foglalkozó üzletek). én pl. vettem már egy akkor szintén "sold out" Giuseppe Zanotti szandált és egy Prada táskát is többek között és egyiket sem bántam meg.
tudom, hogy egyáltalán nem ilyen, de ajánlom pl. ezt a gyűrűt, isteni!:)
Igen, sajnos kevés az esély rá... :( De azért még reménykedem, hátha valahol találok egy türkizt! :)
Gyönyörű amit linkeltél, de sok gyűrűm van, YSL, Kenzo, Tiffany, Balenciaga, imádom őket, de pont erre a türkizre vágyom még. :(
Nagy kár, hogy már nem gyártják! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!