Melyik cipő néz ki jobban? 13/L
2014. márc. 10. 18:50
11/19 anonim válasza:
Személy szerint egyiket sem venném fel. De ez én vagyok, nyilván mindenkinek más az ízlése, és más az amit szívesen visel. De ha már választani kell akkor inkább az első. De csak nagyon muszájból :D A 2. tényleg valami borzalom...
12/19 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de, ha muszáj lenne választani, akkor az 1-es. A második mérhetetlenül ocsmány:D
24N
15/19 anonim válasza:
sztem inkább a 2. az 1. túl sok
16/19 anonim válasza:
Vedd az elsőt, amúgy érdekes lány lehetsz. ;)
17/19 anonim válasza:
nekem a 2. tetszik, milyen cuccokat hordanal hozza? :)
18/19 anonim válasza:
Az első, csak töltények nélkül, olyat is lehet kapni. A második nekem mindig pasisnak tűnik, bár már láttam csajokon is.
19/19 anonim válasza:
A 2. nagyonjó. creeper cipő, én is akarok majd venni. jó, tudom, régi kérdés, megminden.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!