Honnan van egyes lányoknak pénzük a legújabb kollekciós ruhákra?
800-1000 Ft-os diákmunkával már félre tudsz tenni elég sok pénzt.
Kolit meg nem mindenki fizet, valaki otthon lakik, barátnál stb. De ha kolis vagy, akkor az egész havi kiadást kajával együtt meg lehet úszni 40 rugóból, tehát ami ezen felül van (diákmunka, ösztöndíj, régi ruhák eladása vaterán, és igen, azért nem kell megkövezni senkit, h otthonról kap némi pénzt...).
Szóval az hogy te csóró vagy arról csak te tehetsz és nem kéne megszólni másokat akiknek van pénze. Lehet h neked büdös a munka de nemtudhatod h más igenis megdolgozott-e érte. Ezenkívül meg eléggé lehet h te osztod be sz. rul a pénzt, ha havi 100-ret költesz kolira meg kajára, már bocs.......
Én egyetem alatt végig hostessként dolgoztam (áruházban kóstoltatás, stb...), voltam tescoban éjjeli árufeltöltő (embertelen, de nekem nem volt büdös a munka), ösztöndíjat kaptam, anyum is adott zsebpénzt. És igen, megvettem a legújabb kollekciós ruhákat! Megdolgoztam érte! Te is menj, dolgozz, és nem itt kell irígykedned!
Egyébként a stílus nem pénz kérdése, turiból is nagyon szépen fel lehet öltözni!!! Senki sem mondja meg, hogy onnan vannak a ruháid! Sok márkásat is ki lehet fogni, van amelyiken még címke is van! Én nem, de egyik barátnőm hádában vásárol, és van, hogy olyan ruhákat túr, hogy csak ámulunk!
nem feltétlenül kell megszakadni a munkába vannak alternatív lehetőségek is pénzszerzésre.
és most nem is feltétlenül az üzletszerű kéjelgésre gondolok, hanem netes kereskedelem, netes tőzsdézés (bele ne kössön vki hogy ahhoz egy nő nem érthet), forex, akinek van egy kis érzéke a photoshophoz annak milliónyi freelancer webdesigner munka akad külföldön és még sorolhatnám.
Semmi közöd hozzá.
Nem lesz jobb neked egyetlen egy pillanatra sem, s be sem fogja bizonyítani azt sem senki, hogy ők mennyi rossz tulajdonsággal rendelkeznek vagy rosszabbak nálad csak azért, mert neked van kevesebb pénzed náluk.
Önigazolásra, önbizalom növelésére a magad értékeinek növelését javaslom, mások leszólása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!