Hol tudnék bőr/műbőr dzsekit venni?
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék valamiféle dzsekit venni, és arra gondoltam miért ne vegyek bőrt hisz az úgy is annyira tetszik. Csak van egy kis baki: hogy nem vagyok egy "átlag" méret és nagyobb méret kell mint az "s". Ebből csak azt szerettem volna kihozni, hogy nem tudtok-e valami olyan boltot, ahol nagyobb méretű dzsekiket (bőr/műbőr) árulnak?! (és azért nem olyan eget rengető árban vannak)
Előre is köszönöm!
2014. márc. 9. 16:11
1/5 anonim válasza:
nem ártana tudni, hogy nő vagy-e vagy férfi, valamint hogy hol laksz
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj hát igen. Bocsánat. Nőit keresnék. És csepelen.
Még egyszer bocsi.
2014. márc. 9. 16:29
3/5 anonim válasza:
Én láttam nagyobb áruházakban (auchan, tesco) a ruhaosztályon műbőr dzsekiket, amik jól néztek ki és szerintem ott lehet kapni nagyobb méretben is. De legutóbb pl a C&A-ban jártam, ahol szintén láttam nem 1 féle bőr/műbőr dzsekit. Szerintem ott is vannak nagyobb méretű darabok, érdemes elnézni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. márc. 9. 16:35
5/5 anonim válasza:
Majdnem midnenhol lehet venni műbört megfizethető áron. Ha bőrt akarsz akkor vaterán nézz körül, olcsón elegáns darabokat lehet ott is találni. Nagyobb méretben jobban áll az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!