Fekete bőrdzseki hordása. Hogyan?
most vettem, olyan tipikus derékig érő, mint amilyeneket a plázacicák hordanak. Na a kérdésem az lenne, hogy
1. Milyen "illemszabály" van ezzel kapcsolatban? Milyen gyakran lehet felvenni? A sulinkban a legtöbben ilyen kvázi 'pulcsi helyett' használják.
2. Kabát helyett ezt lehet használni, vagy kell rá valamit venni? ez olyan tipikusan olyan, amit nem előnyös behúzni. De szoktam látni, h az emberek úgy hordják utcán hogy ezt ruhára rá, cipzár kihúzva + egy szép nagy sál. Nem fáznak?
tudja valaki, hogy ezt hogyan kéne hordani?
Télen szokták úgy hordani hogy rá egy szőrös mellényke :) Nyilván nem -20 fokban de egy enyhébb téli napon simán :)
Nekem van pár ilyen dzsekim különböző szinekben, simán egy lenge ruhára ráveszem (már ilyenkor is) és körömcipő vagy bakancs attól függ mennyire hétköznapi a szettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!