Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mennyi tavaszi kabátoto...

Nektek mennyi tavaszi kabátotok van? Úgy érzem nekem rengeteg, mégis vágyom még egyre.

Figyelt kérdés

Nekem van egy sportosabb dzsekim, egy műbőr dzsekim és egy nőiesebb vékony kabátka (vászonszerű), ja és egy farmer kabát is. Utóbbit kaptam ajándékba, de nem nagyon szeretem.

Olyan bűntudatom van, mert vágyom egy ballonra is. Használtan venném, mint ahogy a többit is, kivéve a műbőrt. 2-3 ezer ftnàl nem adnék többet, de mèg is úgy érzem túl sok kabátom van. Ti mit gondoltok? Nektek sok van?

2014. márc. 8. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2
2014. márc. 8. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy, és az is több éves, kopott.
2014. márc. 8. 12:40
 3/11 anonim ***** válasza:
1 db kabátom van.
2014. márc. 8. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem van 2 téli (vastagabb, vékonyabb), 1 szövet, 1 dzsekiszerűség, 1 bőrkabát, 1 pulcsiszerű ÉS vágyom egy ballonkabátra :) de mivel sehol nem találtam nekem tetszőt, lemondtam róla, így is van sok.
2014. márc. 8. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Van egy hosszú bőrkabátom, de ezt nem hordom. Van két különböző színű rövid bőrkabátom (ezek turisak), ahogy a ballonkabátom is.

Én is elfogadnék még másik színű dzsekit is. Ha szeretnél, akkor vegyél. Az a 2-3 ezer úgy se sok érte.

2014. márc. 8. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
1 bőrkabát, meg pár vastagabb pulcsi de azokat csak ritkán hordom. Pár hete vettem egy tavaszi blézert, de még nem volt rajtam. Néha én is szemezek a ballonokkal, de szerintem nekem nem állna jól, nem vagyok hozzá elég vékony.
2014. márc. 8. 13:01
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem van két fekete bőrdzsekim, az egyik mű, a másik igazi. van egy bőr ujjú khaki dzsekim, egy piros-fekete tweed kabátkám, egy farmerdzsekim és egy okkersárga blézerem. plusz van még egy méregzöld blézerem is, de azt már nem használom. szerintem nem olyan sok, én megvenném a helyedben :)
2014. márc. 8. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:

9

2 ballon, 1 sportosabb, 3 műbőr, 1 elegáns fekete és 2 farmerdzseki.

2014. márc. 8. 14:10
 9/11 anonim ***** válasza:
De ezeket a ballonon kívül tavasztól télig lehet hordani, attól függően, hogy mennyire öltözöm be alájuk.
2014. márc. 8. 14:12
 10/11 anonim ***** válasza:
2 van, ebből leginkább a ballonkabátomat hordom. A másikat annyira nem szeretem.
2014. márc. 8. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!