Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Karkötő, amely tartalmazza a...

Karkötő, amely tartalmazza a legfontosabb személyi adatunkat?

Figyelt kérdés
Hogy hívják azt a karkötőt, amelybe személyes adatokat lehet gravíroztatni? Név, lakcím, vércsoport, fontosabb betegségek? Nemrég láttam a neten, rendelni lehet, sajnos elfelejtettem a nevét, és a kulcsszavak nem hoznak találatot. Köszönöm a választ.
2014. márc. 6. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy annak külön neve volna. Olyan karkötőt kell venni, amire lehet gravírozni (tehát van egy sík felülete). De arra ilyen sok adat biztos, hogy nem fér rá.

Katonáknál egyébként a dögcédula tartalmazza ezeket az adatokat, de azt nyakban hordják.

2014. márc. 6. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem... :) Ezt kifejezetten erre a célra gyártják, kb. 3 ezer Ft körüli áron láttam. Sportolók is viselik, és idős betegek, akiknek romlott a memóriája, esetleg elkóborolhatnak.
2014. márc. 6. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Rábukkantam, egy diabeteses fórum nyomán :) Proid a neve.

Proid.hu

2014. márc. 6. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
wow, ilyet még nem láttam! nagyon hasznos
2014. márc. 6. 20:12
 5/5 anonim válasza:
Jó reklàm! :) ügyes
2014. márc. 30. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!