Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, nőnapi bulira...

Mit gondoltok, nőnapi bulira ez túl hétköznapi viselet lenne? Vegyek inkább ruhát? (kép)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, mivel még nincs annyira meleg nem vennék még fel ruhát.

Egy ilyen cipőre gondoltam: [link] (bal oldali) és hasonló elől rövidebb,hátul hosszított felsőre, ami szebb,mint a képen, háromnegyedes ujjú és díszes [link] + farmergatya

Mit gondoltok, túl slampos,egyszerű?

2014. márc. 4. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Attólfügg, hogy a többi jelenlévő milyen öltözékben lesz. Egyébként én kb ilyen csinosabb darabokat hordok a hétköznapokra, úgyhogy én biztos jobban megerőltetném magam. Pl máris más lenne a hatás egy fekete nadrággal és egy csinos cipővel...
2014. márc. 4. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de a cipő nagyon ronda, bocsi..
2014. márc. 4. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Szörnyű az egész, úgy ahogy van. Neked fogalmad sincs az öltözködésről.
2014. márc. 4. 19:41
 4/4 ZsoltikaŐr válasza:
Szia. Ne haragudj hogy ezt mondom, de a cipő ritka féreg darab:) Bocs. Lányok/Hölgyek felejtsétek már el ezt a gusztustalan , csúnya, izléstelen teli talpat !!! 34/F
2014. márc. 4. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!